Kesätapahtuma 2015
Julkaistu ti 23 kesä, 2015 13:32

Kuusankosken Veneilyseura järjestää  kesätapahtuman Iitin kirkon venesatamassa lauantaina 11.07.2015 klo 13.00.

Ohjelmassa:
Kymenlaakson virkistysalueyhdistys esittelee toimintaansa ja suunnitelmia Pyhäjärven alueella.
Esillä mm.  Hiidensaaren rantautumispaikka ja Kimolan kanava-alueen asioita Esitelmän pitää Jukka Kinnunen.

Reijo Hasu kertoo tarinoita Voikkaalaisten kesänvietosta Pyhäjärvellä ja Kymijoella.

Tule viettämään mukavaa iltapäivän makkaranpaiston, virvokkeiden ja mukavan seuran merkeissä.

Tervetuloa

Kuusankosken Veneilyseura ry.