Kuusankosken veneilyseura siirtyy syksyn 2020 aikana käyttämään päämedianaan uutta Facebook ryhmää ja keskittää julkaisunsa sinne. Tällä saavutetaan helppoutta ja nopeutta verrattuna perinteisiin www-julkaisuihin. Lisäksi tekstejä ja kuvia pääsevät jatkossa julkaisemaan muutkin kuin ylläpitäjät.

Kuusankosken veneilyseuran uuden Pyhäjärven veneilykartan hankintapaikat ja sisällön päivitykset siirretään myös tähän uuteen FB-ryhmään.

Kuusankosken veneilyseura on ollut vuosia mukana Kimolan kanavan hankkeessa ja nyt kanava on vihdoin avattu 3.8.2020!

Katso tästä artikkeli tapahtumasta: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e09bebc4-c178-46f4-8a52-edcf2c70b94d

Jäsenmäärä vuonna 2020 on noin 100.

Kesätapahtuma 2015
Julkaistu ti 23 kesä, 2015 13:32

Kuusankosken Veneilyseura järjestää  kesätapahtuman Iitin kirkon venesatamassa lauantaina 11.07.2015 klo 13.00.

Ohjelmassa:
Kymenlaakson virkistysalueyhdistys esittelee toimintaansa ja suunnitelmia Pyhäjärven alueella.
Esillä mm.  Hiidensaaren rantautumispaikka ja Kimolan kanava-alueen asioita Esitelmän pitää Jukka Kinnunen.

Reijo Hasu kertoo tarinoita Voikkaalaisten kesänvietosta Pyhäjärvellä ja Kymijoella.

Tule viettämään mukavaa iltapäivän makkaranpaiston, virvokkeiden ja mukavan seuran merkeissä.

Tervetuloa

Kuusankosken Veneilyseura ry.