Vuosikokous 2017
Julkaistu ma 27 helmi, 2017 08:14

Kuusankosken Veneilyseuran vuosikokous pidetään Kymen Paviljongissa Helsingintie 408,

torstaina 09.03.2017 klo 18.00.

Esillä sääntöjen määräämät asiat sekä Kokousesitelmä: Kouvolan Järvipelastusaseman alku taival ja nykytila.

Esitelmän pitää  Saku Tauriainen.

Vuosikokouksen jälkeen Kymenlaakson Jäte Oy:n edustajat viestintäpäällikkö Anne Sironen ja ajojärjestelijä Minna Ruusuvaara kertovat voimassa olevan jätelain vaikutuksesta mökkiläisten jätehuoltoon. Miten huolto voidaan parhaiten järjestää eri tapauksissa.

Tervetuloa kokoukseen jäsenet ja veneilystä kiinnostuneet.

Kuusankosken Veneilyseuran hallitus