Kuusankosken Veneilyseuran kesätapahtuma 29.07.2017 klo 12.00 alkaen
Julkaistu to 01 kesä, 2017 09:49

Kuusankosken veneilyseuran kesätapahtuma pidetään

Iitin Veteraanimajalla Sitikkalantie 107 lauantaina 29.07.2017, klo 12.00 alkaen. Veneilyseura tarjoa makkarat, kahvituksen, virvokkeet ja saunan ym.

Ohjelma:

Mika Lyytikäinen kertoo sanoin ja kuvin kanavan rakentamisen tämän hetkisen tilanteen.

Kouvolan Järvipelastusaseman henkilökunta esittelee käytössään olevan kaluston ja kertovat toiminnastaan.

Iitin VPK esittelee ja opastaa veneiden alkusammutuskaluston käyttöä.

Tilaisuudessa mahdollisuus kerrata ensiapu- ja elvytystaitojaan.

Tilat Veteraanimajalla on varattu meidän käyttöön klo 16.00 saakka.

Ajo-ohje: Kausalasta 5 km Lahteen päin. Matkakeitaan jälkeen heti oikealle Sitikkalantielle, siitä noin 1,5 km eteenpäin.

Myös veneellä pääse pääsee Iitin veteraani majalle.