Kuusankosken veneilyseura siirtyy syksyn 2020 aikana käyttämään päämedianaan uutta Facebook ryhmää ja keskittää julkaisunsa sinne. Tällä saavutetaan helppoutta ja nopeutta verrattuna perinteisiin www-julkaisuihin. Lisäksi tekstejä ja kuvia pääsevät jatkossa julkaisemaan muutkin kuin ylläpitäjät.

Kuusankosken veneilyseuran uuden Pyhäjärven veneilykartan hankintapaikat ja sisällön päivitykset siirretään myös tähän uuteen FB-ryhmään.

Kuusankosken veneilyseura on ollut vuosia mukana Kimolan kanavan hankkeessa ja nyt kanava on vihdoin avattu 3.8.2020!

Katso tästä artikkeli tapahtumasta: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e09bebc4-c178-46f4-8a52-edcf2c70b94d

Jäsenmäärä vuonna 2020 on noin 100.

Kuusankosken Veneilyseuran kesätapahtuma 29.07.2017 klo 12.00 alkaen
Julkaistu to 01 kesä, 2017 09:49

Kuusankosken veneilyseuran kesätapahtuma pidetään

Iitin Veteraanimajalla Sitikkalantie 107 lauantaina 29.07.2017, klo 12.00 alkaen. Veneilyseura tarjoa makkarat, kahvituksen, virvokkeet ja saunan ym.

Ohjelma:

Mika Lyytikäinen kertoo sanoin ja kuvin kanavan rakentamisen tämän hetkisen tilanteen.

Kouvolan Järvipelastusaseman henkilökunta esittelee käytössään olevan kaluston ja kertovat toiminnastaan.

Iitin VPK esittelee ja opastaa veneiden alkusammutuskaluston käyttöä.

Tilaisuudessa mahdollisuus kerrata ensiapu- ja elvytystaitojaan.

Tilat Veteraanimajalla on varattu meidän käyttöön klo 16.00 saakka.

Ajo-ohje: Kausalasta 5 km Lahteen päin. Matkakeitaan jälkeen heti oikealle Sitikkalantielle, siitä noin 1,5 km eteenpäin.

Myös veneellä pääse pääsee Iitin veteraani majalle.