Etusivu

Kuusankosken veneilyseura siirtyy syksyn 2020 aikana käyttämään päämedianaan uutta Facebook ryhmää ja keskittää julkaisunsa sinne. Tällä saavutetaan helppoutta ja nopeutta verrattuna perinteisiin www-julkaisuihin. Lisäksi tekstejä ja kuvia pääsevät jatkossa julkaisemaan muutkin kuin ylläpitäjät. 

Kuusankosken veneilyseuran uuden Pyhäjärven veneilykartan hankintapaikat ja sisällön päivitykset siirretään myös tähän uuteen FB-ryhmään.

Kuusankosken veneilyseura on ollut vuosia mukana Kimolan kanavan hankkeessa ja nyt kanava on vihdoin avattu 3.8.2020!

Katso tästä artikkeli tapahtumasta: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e09bebc4-c178-46f4-8a52-edcf2c70b94d

 

Kuusankosken Veneilyseura on perustettu vuonna 1995.

Jäsenmäärä vuonna 2020 on noin 100.

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää jäsentensä veneilytuntemusta sekä vesillä liikkumisen tietoja ja taitoja.
Tässä tarkoituksessa yhdistys järjestää kurssi- ja muuta koulutustoimintaa, sekä edistää veneturvallisuuden parantamista
esimerkiksi veneilyväylähankkeilla.

Yhdistyksellä on yhteistoimintaa seuraavien tahojen kanssa:

Kouvolan kaupunki
Heinola-Kuusankoski kanavayhdistys ry
Kouvolan Kipparit ry
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ry
Voikkaan Kalastusseura ry

Kouvolan kaupungin venepaikka varauskäytännöt muuttuvat sähköiseksi 31.1.2018 alkaen, myös aiemmin voimassaolleet varaukset pitää hakea sähköisen palvelun kautta uudelleen. ks. Tapahtumia, jäsenkirjeet ja tiedotteet.

Tapahtumia, jäsenkirjeet ja tiedotteet

Pyhäjärven viitoituksen kehittäminen
Julkaistu pe 02 kesä, 2017 10:47

30.5.2017

PYHÄJÄRVEN VIITOITUKSEN KEHITTÄMINEN


Osana Kimolan kanavahanketta tullaan vesistön venereittien viitoitukseen tekemään parannuksia. Ongelmia aiheuttaa mm. joidenkin viittojen näkyvyys sekä kapeat osat väylillä, jotka on merkitty vain toiselta puolelta.


Kuusankosken veneilyseuralta on pyydetty ehdotuksia näiden ongelmien poistamiseksi ja pyrimme toimittamaan kehitysehdotuksemme Kouvolan kaupungille elokuun 2017 puoliväliin mennessä.


Saunalahden venesataman vartiokopissa on tätä varten karttapohja sekä havaintolomakkeita täytettäväksi. Voit merkitä karttaan juoksevalla numerolla mielestäsi ongelmallisen kohdan sekä tehdä havaintolomakkeelle lyhyen selostuksen asiasta. Merkitse lomakkeeseen myös sama numero sekä yhteystietosi lisätietoja varten.


Sama karttapohja löytyy myös Kouvolan kaupungin verkkosivuilta: https://www.kouvola.fi/material/attachments/tekninenjaymparistotoimi/kartatjatontit/68XNafJ8A/veneilykartta2011.pdf

Viitoituksen kehitysehdotuksia voi tehdä myös kesätapahtuman 29.7.2017 yhteydessä.

Kesän aikana kertyneistä ehdotuksista tehdään kooste elokuun alussa.

Kuusankosken veneilyseuran puolesta:

Mika Lyytikäinen