Kuusankosken veneilyseura siirtyy syksyn 2020 aikana käyttämään päämedianaan uutta Facebook ryhmää ja keskittää julkaisunsa sinne. Tällä saavutetaan helppoutta ja nopeutta verrattuna perinteisiin www-julkaisuihin. Lisäksi tekstejä ja kuvia pääsevät jatkossa julkaisemaan muutkin kuin ylläpitäjät.

Kuusankosken veneilyseuran uuden Pyhäjärven veneilykartan hankintapaikat ja sisällön päivitykset siirretään myös tähän uuteen FB-ryhmään.

Kuusankosken veneilyseura on ollut vuosia mukana Kimolan kanavan hankkeessa ja nyt kanava on vihdoin avattu 3.8.2020!

Katso tästä artikkeli tapahtumasta: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e09bebc4-c178-46f4-8a52-edcf2c70b94d

Jäsenmäärä vuonna 2020 on noin 100.

Hirvelän satama
Julkaistu ti 05 touko, 2020 09:55
Venelaituri
Veneen lasku ja nosto ramppi