Kuusankosken veneilyseuran kesällä 2020 julkaiseman uuden Pyhäjärven-Kimolan kanavan veneilykartan myyntipaikkaluettelo on päivitetty. Kevään 2021 aikana pyritään saamaan karttojen myyntipiste myös Lahteen. Karttoja voi edelleen tilata myös postitse.

Kuusankosken veneilyseura pitää yllä myös listausta karttaan liittyvistä muutoksista ja havainnoista.

Pyhäjärven-Kimolan kanavan veneilykartan 2020 myyntipisteet ja tilausohjeet löytyvät tästä linkistä.

Kuusankosken veneilyseura ry. ja Kouvolan kipparit ry. ovat käynnistäneet neuvottelut seurojen toiminnan mahdollisesta yhdistämisestä.

Kuusankosken veneilyseura on ollut vuosia mukana Kimolan kanavan hankkeessa ja nyt kanava on vihdoin avattu 3.8.2020!

Katso tästä artikkeli tapahtumasta: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e09bebc4-c178-46f4-8a52-edcf2c70b94d

Jäsenmäärä vuonna 2021 on noin 100.